Το The Dixon's Place συμμετέχει ενεργά στο 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Αθλοπαιδιών

Με ιδιαίτερη χαρά το The Dixon's Place θα συμμετέχει στο 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Αθλοπαιδιών "Στηρίζουμε Με Πράξεις Ζωής" 

Μια ξεχωριστή Πράξη Ζωής για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού «Άγιος Πολύκαρπος» όπου εξειδικεύεται στη φροντίδα και τη φιλοξενία παιδιών με σοβαρά προβλήματα και νεαρών ατόμων μέχρι την ηλικία των 18 ετών, που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο μεγάλωμα τους λόγω σοβαρών κοινωνικών & οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 

Η συγκεκριμένη Πράξη Ζωής, αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για την αναγνώριση της αξίας και της σημασίας των εθελοντικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με φορείς του αθλητισμού, οι οποίες μπορεί να πάρουν διάφορες μορφές και διαστάσεις με βάση τις αξίες, αρχές και την κοινωνικό -οικονομική και πολιτισμική δομή της κοινωνίας.

Με την υλοποίηση του φιλικού τουρνουά αθλοπαιδιών θα δοθεί η ευκαιρία τόσο στους εθελοντές όσο και στους αθλητικούς φορείς/συμμετέχοντες και καλεσμένους να αναδείξουν τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς & αλληλεγγύης σε κέντρα όπως το συγκεκριμένο που θελήσαμε να στηρίξουμε αφού δοκιμάζεται λόγω της οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε.

Φιλικά θα συμμετέχουν ομάδες Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ ενώ θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα έδωσαν οι εξής αθλητικοί φορείς

Α.Ο.Ν.Σ Μίλων

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ

Ο.Ν.Α Νέας Σμύρνης

Α.Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης

Α.Ο Δάφνη Αγ.Δημητρίου

Α.Ο Π.Φαλήρου

Γ.Σ Ηλιούπολης

 

Επίσημη έναρξη, του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Αθλοπαιδιών θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 15 Ιουνίου & ώρα έναρξης 9:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης “Ο Μίλων” επί της οδού Αδαμάντιου Κοραή & Βασιλείου του Μεγάλου, Νέα Σμύρνη, Τ.Κ. 17122

Η είσοδος είναι ελεύθερη.   Ελάτε Να Γνωριστούμε ! !